Modele de spalatorii auto manuale

Sa o luam in ordine: 1. eu mi-am dat numele: Florin. Tu nu (un spalator bogat). 2. nu sunt magnat. Am un Peugeot 206 DIN 2003 si un Hyundai DIN 2008. 3. nu stau dans cocina. Am un apartament décent à Colentina. 4. nu cred ca sunt cel mai incuiat la minte, dar nu sunt DIN CEI ce ISI iubesc Masina mai mult decat femeia. Daca am de ales sa petrec 2-3 Ore intr-un fel, atunci préfèrent sa stau cu femeia MEA, decat sa stau sa cutat jegul de PE si DIN Masina.

De aceea préfèrent sa dau 14 lei si sa-mi SPAL Masina intr-un Tunel en 5 minutes, decat sa pierd 2, 3, 4 ore asa cum Spui, ca sa mi-o FAC singur. Eu am Alte lucruri mai bune de facut decat sa-mi SPAL singur Masina. 5. Spalatorii de Masini nu sunt sclavii Nimanui, sunt niste oameni ca si Tine sau ca si mine, care au un serviciu. Dupa cum gandesti, ospatarii, bucatarii, cameristele DIN Hoteluri, croitorii, CEI de la salubrité, CEI de la service Care ITI schimba uleiul la Motor…. toti ar trebui sa fie numiti Sclavi. Nu: sunt de l`ori de servicii. Oriunde en lume.

6. iar daca DAU spalatorului de Masini, sau ospatarului la restaurant, sau mecanicului la service 5-10 lei sau Cat considérer, Crede-ma ca nu-i arunc, ci Spun “multumesc, IA o Bere de la mine” problema este ca dupa limbajul folosit, poate ar trebui sa te intrebi care este cocalarul: Florin sau Spalatorul cel bogat? Succes la spalat Masini! Autorizatii necesareAutorizatie de functionare eliberata de Primaria localitatii in care se desfasoara activitatea, Autorizatie de Mediu, Autorizare DIN Punct de Al protectiei Muncii, Autorizatie PSI. Claudiu, sunt asemenea spalatorii, dar nu prea au succes. S-a incercat AFACEREA in Mall-URI (clientul se Duce la cumparaturi si cand se intoarce gaseste Masina curata) 1. Mall-urile nu au agreat ca cineva sa faca o afacere in parcarea lor (fara sa cotizeze “gras”) 2. Oricat ai incerca, tot se Scurge ceva mizerie PE asfalt/pavaj iar personalul de la curatenie va STA cu Bata Langa tine… 3. Murdaria de PE Masini trebuie cumva eliminata de PE carpe, DIN à partir de colectare…. Compagile de salubrité de la nu accepta sa preia gunoi/murdarie/deseu fara Bani (ca doar DIN asta traiesc).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Fatal error: Cannot redeclare class walker in /home/content/90/8606590/html/booksnboots/wp-content/themes/teentouch/comments.php on line 10